Knaben Gruvor ligger i Kvinesdal kommune, Vest-Agder. I 1973 ble gruvedriften lagt ned og stedet fraflyttet. Skolen ble tatt i bruk som leirskole. Arbeiderboligene i Gruvebyen ble raskt solgt og brukes nå som fritidsboliger. I tillegg har det blitt bygget nye hytter i flere hyttefelt. Knaben har helårsåpen landhandel, et skitrekk, museum, besøksgruve, oppkjørte skiløyper og merkede turstier. Vi ønsker at Knaben skal utvikles som et helårlig reisemål og ta sin egen posisjon i markedet. Det er igangsatt et arbeid med å utvikle Knaben til et helårlig reisemål, og for å videreføre arbeidet utlyser Kvinesdal kommune nå en 2-årig prosjektstilling.

PROSJEKTLEDER FOR DESTINASJON KNABEN (2 ÅR)

100% stilling

Vi er på jakt etter en utviklingsorientert person med stort engasjement og gjennomføringsevne, som kan bidra til å videreutvikle og markedsføre Knaben, samt styrke dagens kommunale leirskole.

Arbeidsoppgaver for prosjektleder:
– Destinasjonsutvikling.
– Salg, markedsføring, og merkevarebygging.
– Utvikling av bedriftsnettverk og kompetanseheving.
– Kommersiell utvikling av Knaben Leirskole.

Kvalifikasjoner:
– Erfaring fra markedsføring og salg.
– God digital kompetanse.
– God økonomiforståelse.
– Kjennskap til opplevelsesindustrien er en fordel.
– Fortrinnsvis høyere utdanning men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Personlige egenskaper:
– Gode samarbeidsevner, og evne til å motivere.
– Engasjert og initiativrik.
– Jobbe selvstendig og strukturert.

Prosjektleder har kontorsted på Knaben Leirskole og rapporterer til eget prosjektstyret. Vi kan være behjelpelig med bolig. Lønn etter avtale. Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk. Ledige stillinger finnes på www.kvinesdal.kommune.no. Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer ettersendes ved forespørsel. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist 15. mai, 2017.

For nærmere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med næringssjef Liv Øyulvstad, mobil 94 51 02 18 eller kommunalsjef Jostein Røyseland, mobil 41 80 29 63.

Knaben – et lite stykke verdenshistorie

Stor annonse_fb