PRESSEMELDING.

 

PROSJEKTLEDER FOR DESTINASJON KNABEN ANSATT!

Ann Helen Erichsen (45) er ansatt som prosjektleder for Destinasjon Knaben. Erichsen har lang erfaring fra opplevelsesindustrien. Hun er nok mest kjent fra sin stilling som turistsjef i Farsund kommune hvor hun var i nærmere 6 år. Hun har også vært prosjektleder i Farsund 365 for Det amerikanske Lista, Kaper Farsund, kommunikasjon og nettsider. Hun er videre kjent fra Lyngdal hvor hun var kulturkonsulent og Lyngdal sin første kinosjef hvor hun oppnådde særs gode resultat. Hun har også arbeidet som kinosjef i Lillestrøm og som konsulent ved Agder Kunstnersenter. Hun kommer nå fra stillingen som pøbeloppfølger i Pøbelprosjektet. Av utdanning har Erichsen en cand.mag. grad fra Universitet i Tromsø. Hun har studerte kunst- og kulturforvaltning ved Høgskolen i Rogaland, ledelse og drift av kino ved Høgskolen i Vestfold, samt studert reiseliv og opplevelsesøkonomi ved BI.

Næringssjef i Kvinesdal, Liv Øyulvstad, er glad for å få Erichsen med på laget for å utvikle Knaben. Vi har vektlagt Erichsen sin erfaring med drift og utvikling, hennes erfaring med prosjektledelse, det at hun har god erfaring med markedsføring og produktutvikling innen opplevelsesnæringen, samt at hun har god kjennskap og nettverk innen opplevelsesnæringen i regionen og i landsdelen.

Erichsen vil som prosjektleder for Destinasjon Knaben få ansvar for å videreutvikle Knaben som destinasjon. Hun vil få ansvar for salg, markedsføring og merkevarebygging. Videre for utvikling av bedriftsnettverk og kompetanseheving, samt at hun vil delta i kommersiell utvikling av Knaben Leirskole.  Erichsen vil starte i stillingen den 21. november.