Selv med lite snø, kjøres det nå løyper på Knaben. Problemet for tråkkemaskinen er i første rekke at det har vært mye vind i vinter, samtidig som snøen er veldig lett. Det gjør at den fyker bort, og det blir lite snø på de mest vindharde plasser. Derfor er det enkelte områder i traseene som er veldig fine, mens det andre steder er neste umulig å komme fram. Det blir å kjøre over stein og ur.

 
Bildet er fra tisdag i uke 8, da det ble kjørt rundt Husmorløypa. her ved Spretthoppan

Men Knaben Løypetjeneste gjør så godt de kan for å holde  avtalen som er inngått med Knaben Utvikling. Løypekjøring blir finansiert gjennom et spleiselag av hyttevelene, næringsdrivende, ulike foreniner og det offentlige. For tiden ligger det ute en anmodning om å få inn de ulike bidragene, og det ser ut til at det stor velvilje blant brukerne om å betale sin andel.

Det er fortsatt mye igjen av vinteren, og sjansen for at vi skal få gode løype framover ser selvsagt til stede.

Knaben Utvikling har en egen komite for å følge opp avtalen. Spørsmål eller komentarer kan rettes til
Ole Jørgen melleby fra Kvinavegen,
Johanne Karlsen fra Løgeheia
og Jan Rob  fra Knaben Utvikling

Så fort været tillater det. vil det bli forsøkt kjørt høyfjellsløyper. Men som informasjon kan det sies at det på hei for tiden er glimrende forhold. Det er enda ikke satt opp stikker til Knaberøisa eller Knaben I. Dette fordi vi venter på det store snøfallet. hvis vi setter ut stikker før det kommer virkelig mye snø, har vi erfaring fra tidligere at stikkene snør ned.