Trivelig landhandel innerst i gruvebyen. Butikken er samlingsplassen på Knaben, og stedet å ta en pause etter en tur på fjellet.

Knaben Landhandel er ikke et supermarked; her finner du ingen paller eller store varestabler. Daglig leder, Heidi Risnes, har drevet butikken siden 2009. Hun får god hjelp av Evija og Odd Terje. (Sistnevnte er for øvrig sønn av Bitten).
Den stemningsfulle og historiske butikken fra 1934 har hverdagsvarer, samt trivelige folk bak disken. Innerst i butikken finnes et bord slik at man kan ta en kopp kaffe (kaffemaskinen har også kakao, cappuccino, cafe latte, chokochino, te eller suppe).
Krambua er dekorert med heimelaga gjenstander som det er mulig å kjøpe. Det vil si såper, smijern, keramikk, strikkevarer, trevarer. Legg også merke til de solide tømmerbordene. Disse kan man også bestille fra Moland Sag & Høvleri.

Vær oppmerksom på følgende:
Rekker du ikke butikken før stengetid – kan det sendes bestilling til knaben.landhandel@ngbutikk.net i forkant – og handleposene vil stå klare på avtalt sted.

Er du ikke glad i å handle – da kan også handleliste sendes i forkant, forhåpentligvis innen mandag pga varelevering, og posen stå klar når du ankommer Knaben.
Nico kjøttvarer er også mulig å bestille.

Telefon 38 35 58 64/ 40 64 08 34.

Knaben Landhandel er på facebook.

Åpningstider  2017
Mandag 12-17
Onsdag 12-17
 Fredag 12-18
 Lørdag  10-16*(17)

 *Ved åpent skitrekket holder butikken åpent til kl 17.00.


Det er utvidede åpningstider i feriene.
Her er oversikten for 2017:
 
Arrangement 2017   (side 2)