Lørdag 9. juni kl 18.00 vises filmen “Vann over ild” på Knaben kapell. Filmen ble tatt opp på Knaben sommeren 2016 og har Joern Utkilen som regisør og er produsert av Isak Eymundsson og Rune Thorkildsen

 

Hvis du ønsker å kjøpe billetter til forestillingen, kan du gå inn på følgende link:

https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=179&arrnr=11621&kanal=epo&return_url=https%3A%2F%2Febillett.no%2Fevents

 

Les  hva Dagbladet skriver om filmen

https://www.dagbladet.no/kultur/gris-spiser-handgranat-i-ny-galskapswestern/69789107

 

https://www.facebook.com/events/245968115969718/

 

 

Etter at filmen er vist, blir det uformell samling i Gapahuken på sanden.

Vi tenner på grillen. Ta gjerne med grillmat og drikke, eller kjøp mat på stedet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Detaljer om filmen

Velkommen til Knaben-premiere på filmen “Vann over ild”
Filmen som ble spilt inn på Knaben i 2016 med hjelp av mange gode hjelpere og statister :-)Lørdag 9. juni kl 18.00 vises filmen “Vann over ild” på Knaben kapell.

VANN OVER ILD er en komisk eventyr-western med sterke politiske undertoner og et absurd og satirisk blikk på tiden vi lever i.

I en liten og øde ørkenby har utviklingen stoppet opp siden alle er blitt velstående fra den omkringliggende gruven. Ingen trenger eller ønsker å jobbe lenger. En dag rir en fremmed inn i byen og får ting i bevegelse igjen ved å sette innbyggerne opp mot hverandre. Det skal bli starten på byens undergang, som vil føre til kun én vinner.

Dette er en film om grådighet, korrupsjon, bevæpning og om hvordan maktsyke mennesker altfor ofte får det som de vil. Hovedtemaet er filmskaperens tanke om at verden er styrt av psykopater: At det er så mye styrke i mangel på empati at de få som ikke har det, styrer alt.

Som enhver western med respekt for seg selv er VANN OVER ILD en historie om den evige kampen mellom det gode og det onde.

VANN OVER ILD er Joern Utkilens første spillefilm. Han er en av Norges mest særegne og spennende regissører, som har laget en rekke humoristiske kortfilmer som er blitt vist på festivaler verden rundt, og blant annet blitt nominert til Amanda og BAFTA.

Som filmskaper ønsker han å tilby publikum et nytt perspektiv på noe ved livet. Derfor er det viktig for ham å unngå gjenskaping av virkeligheten eller livet slik vi kjenner det. Det allerede kjente nedsenkes i en ny realitet, gis et nytt uttrykk, slik at det kan gi kontrast til det kjente og derved forenkle og avklare. Noe som også gir filmene hans helt unike filmuttrykk.

Skuespillere: Cato Skimten Storengen, Ole Christoffer Ertvaag, Nina Ellen Ødegård, Kristoffer Joner, Helga Guren, Arthur Berning, Jørgen Foss, Edward Schultheiss, Ole Johan Skjelbred, Morten Liene, Kamilla Grønli Hartvig, Laura Vallenes + lokale statister!

Filmen vises på Kapellet og det vil bli en hyggelig og uformell markering i GAPAHUKEN etter visning. Salg av grillmat.

Potetkjelleren under butikken vil være åpen for publikum i forkant av kinoforestillingen.

BUTIKKEN HOLDER OGSÅ ÅPENT FRAM TIL FORESTILLINGEN BEGYNNER

Arr: Kvinesdal kino og Knabens Venner